Mostar

Mala scena dočekuje drugu reprizu predstave ''Perzeide'' u NPM

''Dvije prijateljice Selma i Lucija utjelovljuju hercegovačku verziju kultnih heroina Thelme i Louise'', zapisala je o predstavi redateljica Karmen Obrdalj.
Kultura / Kazalište | 13. 03. 2023. u 13:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na maloj sceni ''Studio 64'' Narodnog pozorišta Mostar u utorak 14. ožujka 2023. bit će odigrana druga repriza predstave ''Perzeide'' autorice Emine Kovačević, u režiji Karmen Obrdalj, s početkom u 20 sati.

Predstava ''Perzeide'' bavi se kompleksnim problemom bračnog nasilja i nasilja nad ženama, kroz nježnu priču o ženskom prijateljstvu.

''Predstava i tekst 'Perzeide' adresira nasilje nad ženama i patrijarhat u kojem suvremena žena i dalje živi. Daje glas žrtvama koje ga do sada nisu imale dok priča nježnu priču o snažnom ženskom prijateljstvu. Dvije prijateljice Selma i Lucija utjelovljuju hercegovačku verziju kultnih heroina Thelme i Louise'', zapisala je o predstavi redateljica Karmen Obrdalj.

U predstavi igraju: Gordana Boban, Fatima Kazazić Obad i Saša Oručević.

Cijena ulaznice iznosi 10 KM, s popustom za učenike, studente i umirovljenike 5 KM.

Iz NPM napominju da su ulaznice u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 10:30 do 14:00 sati, na dan igranja predstave od 10:30 do 14:00 sati, te od 18:00 do 20:00 sati. Rezervacije se mogu izvršiti na broj 036/550-128, mail: [email protected], porukom u inbox na Facebook ili Instagram stranici Narodnog pozorišta Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close