Cijena ulaznice 10 KM

Tjedni raspored u Narodnom pozorištu Mostar

Individualnost dramskih likova u ovom tekstu postavljena je nauštrb održavanju privida idiličnog i skladnog bračnog života, ili života u zajedništvu općenito.
Kultura / Kazalište | 14. 02. 2022. u 14:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tekst ''Alfa Beta'' britanskog dramatičara Teda Whiteheada je sedamdesetih godina u Royal Court u Londonu izazvao pometnju, kao izuzetno intenzivan prikaz zarobljenosti snažnih pojedinaca u braku u kojem manjka međusobnog razumijevanja i komunikacije, a otuđenost postepeno uzima sve više maha.

Individualnost dramskih likova u ovom tekstu postavljena je nauštrb održavanju privida idiličnog i skladnog bračnog života, ili života u zajedništvu općenito.

Redateljska interpretacija Saše Oručevića, u produkciji Narodnog pozorišta u Mostaru, poentira univerzalnost i značaj propitivanja smisla braka i suočavanja sa dubokim, intimnim strahovima. U predstavi igraju Fatima Kazazić Obad i Saša Oručević.

Cijena ulaznice je 10 KM, sa 50% popusta za učenike, studente i umirovljenike.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Narodnog pozorišta u Mostaru, svakim radnim danom od 9 do 14 h, i, na dan izvedbe, od 18h do početka predstave. Rezervacije je moguće izvršiti pozivom na telefon +387 36 550 128, e-mailom na adresu [email protected], te porukom u inbox na Facebook i Instagram stranicama Narodnog pozorišta u Mostaru.

U prodaju su i godišnje ulaznice, koje uključuju ulazak na sve premijere i reprizne izvedbe u Narodnom pozorištu Mostar, po cijeni od 70 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close