'Šta me opet snađe'

Predstava za hrabre duše: Anđelka stiže u Mostar

Mostarska publika će u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača biti među prvima u regiji koja će imati priliku pogledati ovu predstavu.
Kultura / Kazalište | 18. 03. 2024. u 10:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Komičarka Anđelka Stević Žugić, koju je proslavila uloga u seriji 'Andrija i Anđelka', stiže pred mostarsku publiku 8. svibnja 2024. godine, sa svojom novom predstavom 'Šta me opet snađe'.

Mostarska publika će u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača biti među prvima u regiji koja će imati priliku pogledati ovu predstavu.

Vječno aktualna tema

'Šta me opet snađe' nova je komedija - monodrama glumice Anđelke Stević Žugić o vječno aktualnoj temi razvoda.

Glavna junakinja Jovanka Joka Jakovljević u svojim kasnim 30-im, kreće u nezaustavljivu vožnju kroz svoj emocionalni kaos u koji je upala nakon razvoda. Brak joj se završio kao loš film, iako je očekivala romantičnu komediju, a život odjednom pretvorio u ring.

Konkurencija je oštra, okolina surova, ali i Joka neustrašiva u svakoj svojoj suludoj odluci i tragikomičnoj situaciji.

Foto: PR / Nova komedija monodrama...

I dok u tom savršenom nesnalaženju pokušava da stvori 'novi život' i 'novu sebe', uz nju je elitni odred podrške, uvijek spreman da joj dodatno zakomplicira život svojim savjetima: najbolje prijateljice Cica i Mica, baba i mama, kao i neizbježna astrologinja i psihologinja.

Sve likove igra Anđelka, u svom furioznom i već prepoznatljivom stilu vrsne komičarke, donoseći dozu divlje autentičnosti i hrabrosti, koja istovremeno izaziva smijeh, ali i zaista pokreće pitanja o prirodi života nakon razvoda.

Nije za one sa slabim srcem

Ova predstava nije za one sa slabim srcem, jakim predrasudama i nepogrešivim stavovima. Ovo je za hrabre duše, spremne da se nasmiju u lice izazovima i kažu: 'Šta me OPET snađe? Pa, sve najbolje, naravno!'

Ova vatrena monodrama osvjetljava brojne klišeje o razvodu, iskustva loših sastanaka i traženja partnera, kao i društveni pritisak da se bude 'normalan' nakon što je 'sretno do kraja života' propalo.

Pripremite se za nezaboravnu noć ispunjenu surovom iskrenošću, humorom i pitanjem koje svi, priznali to ili ne, žele da postave: da li život zaista postoji i nakon što nekada rečeno 'da' postane 'ne'? Kroz čitav niz likova koje igra, Anđelka svojim već prepoznatljivim i izuzetnim glumačkim stilom ponovo potvrđuje zašto je omiljena komičarka.

 

Ulaznice

Zbog velikog interesa odmah po najavi predstave, ulaznice su u prodaju stigle već danas.

Mogu se kupiti online, na Mjenjačnici u Mepas Mall-u, a od 16 sati i na info pultu Mepas Mall-a. Broj ulaznica je ograničen, stoga je preporuka organizatora da se kupe na vrijeme.

Kopirati
Drag cursor here to close