Urnebesna komedija

Predstava „Ako sam žena nisam konj“ (ponovno) gotovo rasprodala mostarsku Kosaču

U prodaji je posljednji kontingent ulaznica za urnebesnu komediju „Ako sam žena nisam konj“ koja će u velikoj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača biti odigrana 7. 3. 2024. od 20 sati.
Gospodarstvo / Flash | 27. 02. 2024. u 11:45 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Komad je zapravo monodrama koja na komičan način prikazuje sazrijevanje jedne žene, od prvog zaljubljivanja do prvih bora i jednu od njenih najvažnijih borbi – borbu da prihvati samu sebe.

"Priča o zaljubljivoj i pomalo naivnoj djevojci, suštinski je priča svake žene koja nastoji da pronađe “onog pravog”. Na tom putu pametna žena inače radi glupe stvari -zbog ljubavi i biološkog sata. Monodrama govori i o babi koja tu djevojku tjera da se uda te o muškarcima koji ne bi da se ožene. Predstava se bavi i pitanjem -da li postoje sretni krajevi u ljubavi ili nas je zeznuo Hollywood"- kazala je glumica Ana Poznanović.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PRimera (@agencija.primera)

Organizatori obećavaju da će predstava publiku nasmijati do suza, te da će gledatelji zamisliti nad vječitim pitanjem svake žene "jesam li ja normalna"?!

Komedija za jake žene i hrabre muškarce trenutno se nalazi na bh i hrvatskoj turneji i s novim izvedbama ponovo puni dvorane do posljednjeg mjesta.

Ulaznice po cijenama 15 KM parter i balkon i 20 VIP u prodaji na info pultu Mepas Malla i sustavu kupikartu.ba.

Sponzori predstave: HT Eronet, Leda i Hotel Mepas.

Medijski pokrovitelj: bljesak.info

Kopirati
Drag cursor here to close