Ograničen broj ulaznica

Sjajne komedije stižu pred mostarsku publiku

Prva na rasporedu je HIT komedija "Tražim muža" u izvedbi sjajne glumice Jelice Brestovac koja će u velikoj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača biti izvedena 13.2.2024.
Kultura / Kazalište | 23. 01. 2024. u 18:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pred mostarskom publikom uskoro stižu vrhunske komedije koje rasprodaju dvorane širom regije.

Prva na rasporedu je HIT komedija "Tražim muža" u izvedbi sjajne glumice Jelice Brestovac koja će u velikoj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača biti izvedena 13.2.2024.

Radi se o predstavi za NJU i NJEGA, a tema su muško-ženski odnosi. Puno smijeha i dobra zabava kao idealan poklon za partnera/icu pred Valentinovo.

U ovoj predstavi svaka žena će prepoznati sebe u nekom od likova koje glumi Jelica Brestovac, a svaki muškarac će poželjeti da baš ON bude "TAJ".

Predstava "Tražim muža" je monodrama kabaretskog tipa, a urađena je po tekstu Duška Radovića. Monolozi su vrlo duhoviti a cijela predstava je protkana glazbom i plesom, kao važnim čimbenicima zavođenja.

Druga predstava je "Ako sam žena nisam konj" za koju se već sada traži karta više, a u Kosaču stiže 7.3.2024.

Foto: PR / Ana Poznanović

Komedija za jake žene i hrabre muškarce, koja govori o ženi koja traži ljubav.

Komična i iskrena priča jedne žene koja, tražeći onog pravog, na momente gubi samu sebe. Priča o pametnoj mladoj ženi koja radi glupe stvari. Zbog ljubavi. Zbog biološkog sata.Zbog babe. O babi koja je tjera da se uda. O muškarcima koji ne bi da se ožene.

Priča koja će vas nasmijati i rasplakati. Priča koju će svaka žena razumjeti...

Pogledajte ovu monodramu koja će vas nasmijati do suza, ali i natjerati da se zamislite nad vječitim pitanjem svake žene - da li sam ja normalna.

Nakon višegodišnjeg iskustva stand up komičarke Ana Poznanović konačno se oprobala i na "daskama koje život znače" sa monodramom "Ako sam žena, nisam konj".

Predstave uz koju je vrhunska zabava zagarantirana i koje se ne propuštaju. Ulaznice po promo cijenama 15 KM parter i balkon i 20 VIP u prodaji na info pultu Mepas Mall-a i sustavu kupikartu.ba. Iskoristite najniže cijene i uživajte u ovim komedijama s najboljih mjesta.

Kopirati
Drag cursor here to close