Zmaj i princeze

Priča od odgajanju djece u Lutkarkom kazalištu Mostar

Ovo je priča o odgajanju djece. Prije svega, upućena roditeljima, odgajateljima, a i djeci, priopćeno je iz Lutkarskog kazališta Mostar.
Kultura / Kazalište | 13. 10. 2021. u 10:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Lutkarskom kazalištu Mostar, ovog petka i subote, 15. i 16. listopada 2021. publika može pogledati višestruko nagrađivanu predstavu ''Zmaj i princeze''.

U petak 15. listopada predstava se prikazuje u 18 sati, dok je termin igranja u subotu 16. listopada u 11 sati. 

Ovo je priča o odgajanju djece. Prije svega, upućena roditeljima, odgajateljima, a i djeci, priopćeno je iz Lutkarskog kazališta Mostar.

''To je priča o jednoj princezi i jednom zmaju! Prvo smo izmislili bajku, zatim je umjetnica osmislila lutke i scenografiju, skladatelj je osmislio glazbu, a ja s glumcima počeo probe. I baš kao u bajkama, naša je kazališna bajka osmišljena za tri dana. Ali nekako...nije nam se svidjela princeza Sunčica (izmislili smo joj to ime). Nije stvar da u svijetu ne postoje takve princeze, jednostavno smo željeli da ona bude malo drugačija. Uvjeravam Vas da u kazalištu nema ništa bolje od toga da jednu Princezu zamijenimo drugom Princezom, Princezom Veselkom. Zatim je u istoj bajci zamijenimo drugom i još jednom i još jednom...Nakon mjesec dana posla potpuno smo se zbunili. Nismo znali koja je princeza bolja od ostalih. Ali kako mi radimo u kazalištu, a kazalište je za Vas, poštovani mali i veliki gledatelji, predstavljamo Vam bajku o jednom zmaju i mnogo princeza, a Vi odlučite'', navodi se iz ovog Kazališta  u priopćenju za javnost.

Cijena ulaznice je 4 KM, a predstava je namijenjena djeci iznad 3 godine.

Budući da je broj posjetitelja ograničen svoje mjesto trebate osigirati rezervacijom na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili putem na službene Facebook stranice, također svaki radni dan od 9 do 14 sati.

Napomena: Vaše rezervirane ulaznice trebate preuzeti najkasnije 15 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništava. Nakon početka predstave nije moguć ulazak u dvoranu.

Kopirati
Drag cursor here to close