Nevjesta od boli

Početak sezone u teatru mladih u Mostaru

U Mostaru će se u subotu, 28. rujna 2019. godine na Memorijalnoj sceni 2532 Mostarski teatar mladih izvesti 34. repriza predstave Fatima, nevjesta od boli, napisanoj po tekstu Ljubice Ostojić.
Kultura / Kazalište | 26. 09. 2019. u 13:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru će se u subotu, 28. rujna 2019. godine na Memorijalnoj sceni 2532 Mostarski teatar mladih izvesti 34. repriza predstave Fatima, nevjesta od boli, napisanoj po tekstu Ljubice Ostojić. Ovu višestruko nagrađivanu predstavu režirao je Sead Đulić, a u ulozi Fatime, odnosno Hasanaginice, nakon Ene Husić i Ajle Hodžić, nastupa Sarah Sarić.

  / 

U predstavi igra gotovo kompletan ansambl eMTeeM-a i ova izvedba početak je kontinuiranog igranja predstava na Memorijalnoj sceni 2532 petkom i subotom, a sve pod sloganom „Petak i subota za teatar, za mene“. Kao i do sada cijena ulaznice nije određena, sve je ostavljeno na volju gledaocu da donira koliko može i želi. Vrata eMTeeM-a su kako kažu otvorena, te nitko neće biti vraćen.

Iz jedne od najvažnijih umjetničkih organizacija za mlade u Bosni i Hercegovini najavljuju  bogat program za listopad gdje će se između ostalog igrati Uspavanka za mladenku, Maske, Dva i po medvjeda i Richard III. od Williama Shakespeare-a, a sve predstave će se igrati na Memorijalnoj sceni 2532 sa početkom u 20:00 sati, a dobrovoljni prilozi idu za zakup scene.

  / 
Kopirati
Drag cursor here to close