Kosača

Počela prodaja ulaznica za komediju 'Kako i zašto ubiti muža'

Komedija o milijun razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije nježnog spola na priručnik ,,Kako i zašto ubiti suprugu”.
Kultura / Kazalište | 13. 02. 2020. u 12:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom Dana žena, nakon rasprodane izvedbe svim gradovima u kojima je igrana hit komedija „Kako i zašto ubiti muža“, nakon velikog interesa publike, gostuje ponovo 8. ožujka 2020., u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača, s početkom u 20 sati.

Komedija o milijun razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije nježnog spola na priručnik ,,Kako i zašto ubiti suprugu”. Naime autor ovog djela Antonio Amuri optužen je za muški šovinizam, posle čega je uslijedio i priručnik namijenjen damama.

U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspeti da pronađu na koji tip muža su osuđene, sa podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, razmaženog maminog sina, hipohondra, seksualnih manijaka...

Ova komedija prema romanima talijanskog književnika do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku diljem svijeta.

Ulogu supruga tumači Peđa Damjanović, žensku stranu ispričat će glumica Nataša Aksentijević. Trajanje predstave: 75 minuta.

Proslavite Dan žena sa stilom a možete povesti i muža da zna šta ga čeka ako ne bude sve kako žena kaže! Ulaznice možete kupiti svaki radni dan od 13 do 20, sati. Sve informacije možete dobiti na kontakt broj 063/940-584.

Kopirati
Drag cursor here to close