Narodno pozorište Mostar

Petak i subotu rezervirajte za kulturno uzdizanje

Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 - 14 sati.
Kultura / Kazalište | 10. 03. 2022. u 18:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Petak, 11.03.2022.god. u 20 sati na Velikoj sceni NPM-A, na repertoaru je predstava ''Identitluk'', autorski rad ansambla predstave i redateljice Tanje Miletić Oručević, nastao po motivima zbirke eseja ''U ime identiteta'' Amina Maaloufa.

Ova višestruko nagrađivana predstava istražuje slojevitost, dinamičnost i apstraktnost individualnih i kolektivnih identiteta, u  kontekstu suvremenog Mostara, i Bosne i Hercegovine. Predstava je nastala u koprodukciji Narodnog pozorišta u Mostaru, Hrvatskog narodnog kazališta i Studija za izvedbene umjetnosti.

U predstavi igraju Ajla Hamzić, Amela Kreso, Jelena Kordić-Kuret, Fatima Kazazić Obad, Ivan Skoko, Ivo Krešić, Nedim Malkočević i Dražen Pavlović.

Subota 12.3.22.god., predstava ''Ne igraj na Engleze'' Vladimira Đurđevića u režiji Emira Spahića, odigrat će se u JU Kultrurni centar Mostar Sjever.

Riječ je o predstavi koja tretira ovisnost o klađenju, naizgled nevinu razonodu, koja tiho, ali sigurno, uništava porodične, bračne i prijateljske odnose. Paun, Piksi i Bule, i njihovo dugogodišnje prijateljstvo, nađu se pred velikim testom odanosti – kocki ili prijateljima?  Ovo je jedna od predstava kojoj se publika iznova vraća, što zbog životnosti i duha kojom odišu glavni likovi i njihovi odnosi, tako i zbog njene katarzičnosti.

U predstavi igraju Emir Sejfić, Ivan Skoko i Emir Spahić.

Ulaznice

Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 - 14 sati, na dan igranja predstave od 9 do 14 sati te od 18 do 19:30 sati. Rezervacije: na broj 036/550-128, mail: [email protected], porukom u inbox na Facebook ili Instagram stranici Narodnog pozorišta Mostar.

Cijena ulaznice iznosi 10 KM, sa popustom za učenike, studente i umirovljenike 5 KM.

Dostupne su godišnje ulaznice, koje podrazumijevaju ulaz na sve premijere nastale u produkciji NPM-a, za sva reprizna izvođenja nastala u produkciji NPM-a.

Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 do 14 sati po cijeni od 70KM.

Kopirati
Drag cursor here to close