Predstava

O ''životu koji nas uhvati na prepad'' u NPM

''Predstava 'Bilo jednom' je o životu koji nas uhvati na prepad, dok smo bili mladi. Pokaže nam stotine puteva, prepusti vremenu, a mi onda lutamo tim putevima nekada zalutamo, a nekada se vratimo. O trenutku kada se pogledamo u ogledalo i...''
Kultura / Kazalište | 25. 01. 2022. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar u petak, 28.01.2022 godine u 20 sati na rasporedu je predstava ''Bilo jednom...'', autora i redatelja Jasmina Krpe, prema tekstu Miloša Radovića.

Glumačku postavu čine: Ajla Hamzić i Emir Sejfić.

''Predstava 'Bilo jednom' je o životu koji nas uhvati na prepad, dok smo bili mladi. Pokaže nam stotine puteva, prepusti vremenu, a mi onda lutamo tim putevima nekada zalutamo, a nekada se vratimo. O trenutku kada se pogledamo u ogledalo i zapitamo tko je taj čovjek i kako smo postali to što smo danas i što nam je to vrijeme neprimjetno napravilo.
Pokušavamo naći onog davnog sebe u tom licu preko puta. Sjetimo se šta smo sve sanjali, planirali...U predstavi ćete sigurno prepoznati nešto svoje i možda razmisliti o nekim bitnim 'malim' stvarima svog života i da li je nešto moglo drugačije'', priopćili su iz NPM.

Produkcija ove predstave prizašla je prvenstveno iz inicijative Jasmina Krpe, dugogodišnjeg člana ansamla NPM. Ovo nje istovremeno i njegov redateljski prvijenac, te poklon mostarskoj publici i ansamblu predstave.

Cijena ulaznice iznosi 10 KM, s popustom za učenike, studente i umirovljenike 5 KM.

Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 - 14 sati. Rezervacije: na broj 036/550-128, mail: [email protected], porukom u inbox na Facebook ili Instagram stranici Narodnog pozorišta Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close