21. travnja

"O nježnosti" u Pozorištu lutaka u Mostaru

Ova predstava već je nagrađivana na međunarodnim lutkarskim festivalima.
Kultura / Kazalište | 20. 04. 2021. u 11:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon kraće pauze uzrokovane pandemijom, Pozorište lutaka u Mostaru ponovo otvara vrata za svoju vjernu publiku.

U srijedu, 21. travnja, s početkom u 18 sati, bit će izvedena predstava ''O nježnosti'', koju je osmislila i režirala poznata svjetska lutkarka Ines Pašić, koja trenutno živi u Peruu, a sa svojim autorskim predstavama čest je gost najznačajnijih festivala i scena širom svijeta.

Ova predstava već je nagrađivana na međunarodnim lutkarskim festivalima, a u njoj igraju Igor Vidačković, koji je asistent režije, te mladi glumci Pozorišta lutaka Nina Popović i Ali Kamer Aksoy.

Predstava ''O nježnosti'' neverbalnim sredstvima, uz glazbu, pokret i ples, govori o svijetu, životu, ljubavi, odrastanju, strahovima, sreći, odlascima i povratcima, o traženju i nalaženjima. Namijenjena je kako najmlađoj publici, tako i odraslijim zaljubljenicima u lutkarsku umjetnost.

 Karte po cijeni od 5 KM mogu se kupiti sat vremena prije početka predstave na blagajni Pozorišta lutaka, a moguće ih je rezervirati na telefon 036 552 625 ili na web stranici www.plm.ba.

Provedene su sve epidemiološke mjere. Broj mjesta u sali je ograničen, u skladu sa svim odredbama Kriznog stožera, priopćeno je iz ovog Pozorišta.

Kopirati
Drag cursor here to close