Kosača

Hit monodrama Tarika Filipovića ''Ćiro'' u Mostaru

Kultura / Kazalište | 27. 09. 2017. u 07:48 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova autorska predstava jednog od najpoznatijih glumaca regije i televizijske zvijezde Tarika Filipovića "Ćiro", o životu Miroslava Ćire Blaževića, bit će izvedena 10. listopada u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, s početkom u 19.00 sati.

Ličnost Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića da publici nakon dugogodišnjeg prijateljstva s njim, da uvid u svoj doživljaj ovog duhovitog, osebujnog i neponovljivog nogometnog trenera. Njegove se rečenice citiraju, njegovo slavno ''sine moj'' dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

"Ćiro" je Tarikov novi i originalan projekt kojeg zajedno s njim autorski potpisuje Antonio Gabelić, a producira ga Tarikov prijatelj i renomirani producent Tomislav Kašljević. U ovoj sjajnoj monodrami, Tarik Filipović, inače strastveni nogometni navijač, progovara o tome što je Ćiro Blažević predstavljao za njega osobno kroz period odrastanja i sazrijevanja.

Tarik Filipović jedan je od najpoznatijih glumaca naših prostora. Rođeni Zeničanin, sa svojim je predstavama Spektakluk i Magic Act Show u kojima je sudjelovao kao autor i izvođač, obarao rekorde popularnosti. Isto tako, s predstavom "Ćiro" u samo nekoliko mjeseci kako je predstava na turneji, Filipović je zaista ponovno dokazao da je majstor svog zanata, priopćili su iz "Kosače".

Kopirati
Drag cursor here to close