Dar publici

Hit komedija "Tere i Luce" pred Mostarcima - Ulaz besplatan!

U predstavi glume renomirane prvakinje hrvatskog kazališta i filma Anja Šovagović Despot i Nataša Janjić Medančić, a režiju i adaptaciju potpisuje Marko Torjanac.
Kultura / Kazalište | 07. 03. 2024. u 14:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski dom herceg Stjepan Kosača ove godine obilježava 30. obljetnicu djelovanja pod ovim imenom.

U suradnji s prijateljima i podupirateljima njihova djelovanja, ovaj jubilej obilježit će nizom kulturnih programa tijekom 2024. godine, a prva u tom nizu je hit komedija "Tere i Luce" u izvedbi neovisnog Kazališta "Planet Art" iz Zagreba koju će ugostiti u četvrtak, 14. ožujka 2024. s početkom u 20:00 sati u velikoj dvorani Doma.

Neovisno Kazalište "Planet Art", koje djeluje pod motom kazalište koje se pita, na scenu postavlja suvremene dramske, često problemske tekstove, koji govore o temama koje nas se tiču i s kojima se gledatelji i sami susreću u svojim životima na osobnoj i/ili društvenoj razini.

Foto: PR / Hit komedija Tere i Luce pred Mostarcima

Takva je i predstava "Tere i Luce": žanrovski bogata crna komedija s različitim dramskim elementima, pitka i intrigantna u sadržaju, visprena u dijalogu i prepoznatjiva u likovima, "Tere i Luce" govori o nama danas i, kao svaka dobra komedija, pruža nam ogledalo.

U predstavi glume renomirane prvakinje hrvatskog kazališta i filma Anja Šovagović Despot i Nataša Janjić Medančić, a režiju i adaptaciju potpisuje Marko Torjanac.

Predstava je premijerno izvedena 29. siječnja 2024. u zagrebačkom Dramskom kazalištu Gavella i odmah je postala uspješnica i kod publike i kod kritike, te se za svaku izvedbu traži ulaznica više.

"Zahvaljujući HT Eronetu kao i kontinuiranoj potpori Grada Mostara ova predstava je dar našoj publici te se ulaznice od danas mogu preuzeti BESPLATNO na blagajni Hrvatskoga doma u standarnom terminu od 13 do 18 sati svakim radnim danom. Napominjemo da jedna osoba može podići maksimalno dvije ulaznice", priopćili su iz Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača. 

Kopirati
Drag cursor here to close