Obilježavanje jubileja

Mostar: 60 godina odreda izviđača s Balinovca

Obilježavanje jubileja bit će i prilika za susret brojnih generacija koje su u ovoj organizaciji odrastali u bolje ljude.
Kultura / Kazalište | 21. 09. 2023. u 09:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, 23. rujna 2023. godine u HD Hercega Stjepana Kosače s početkom u 10:30 sati Odred izviđača "NH Midhat Haćam", sada "Radobolja" organizira centralnu manifestaciju u povodu 60 godina postojanja.

Radi se o odredu koji je u minulom vremenu odigrao značajnu ulogu u odgoju i vaspitanju brojnih generacija djece i mladih Podhuma, Zahuma, Panjevine, Đikovine, Ilića, Cima, Rondoa, Rudnika, ali i drugih dijelova grada.

Odred se uvijek isticao u radu inovativnošću i uvođenjem novih pristupa radu ističući moto: Izviđač nije samo karta i busola.

Obilježavanje jubileja bit će i prilika za susret brojnih generacija koje su u ovoj organizaciji odrastali u bolje ljude.

Organizatori poručuju, kao i svih minulih godina: Svi ste dobro došli.

U bogatom programu prisutni će se družiti sa online gostima: Nadja Imamagić, planinka iz Vareša, Romeo Nikolić, Ivo Bošnjak, Josip Bilać i Željko Samardžić.

Uživo će nastupiti Željka Zovko, Sara Penavić, Emana Tabaković i Nejla Hodžić iz eMTeeM-a, Dragan Gaga Petković, Ismet Iće Kukolj, HKUD Svetog Ante Cim, Rok škola MC Pavarotti i Mostarske mažoretkinje.

Kopirati
Drag cursor here to close