Bravo ekipa

Pehari za mostarske izviđače s natjecanja na Ilidži

Ekipa RESPECT Odreda izviđača ''5 Zlatnih ljiljana'' je ostvarila zapažen rezultat, 2. mjesto i pehar u kategoriji starijih izviđača i planinki u konkurekciji 13 ekipa.
Lifestyle / Flash | 29. 05. 2023. u 16:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski izviđači su se iz Sarajeva u Mostar vratili s novim priznanjima.

Naime, proteklog vikenda održane su ''Izviđačke majske igre 2023'' za starije izviđače i planinke te ''Eko avantura'' za poletarce i pčelice na Ilidži.

Organizator i domaćin natjecanja bio je Odred izviđača ''Igman 92'' Ilidža.

Na natjecanju su sudjelovale 42 ekipe iz Bosne i Hercegovine.

Savez izviđača Grada Mostara su predstavljala tri odreda u obje kategorije. Odred izviđača ''Stari Grad'' se natjecao s četiri ekipe, Odred izviđača ''5 Zlatnih ljiljana'' s tri ekipe i Odred izviđača ''Neretva'' s dvije ekipe.

Ekipe iz Mostara su bile najbrojnije ekipe iz jednog grada.

Foto: PR / Pehari za mostarske izviđače 

Ekipa RESPECT Odreda izviđača ''5 Zlatnih ljiljana'' je ostvarila zapažen rezultat, 2. mjesto i pehar u kategoriji starijih izviđača i planinki u konkurekciji 13 ekipa. Ekipa je bila u sastavu Lajla Pendić, Nedim Zlomušica, Amar Bešo i Faruk Stranjak.

Ekipa FENSI KAMPERI Odreda izviđača ''Stari Grad'' je osvojila 3. mjesto i pehar u konkurenciji 29 ekipa poletaraca i pčelica. Ekipa je bila u sastavu Sara Kovačević, Lana Bobeta, Afan Crnalić i Harun Haznadarević.

Kopirati
Drag cursor here to close