Zoster u Tvornici kulture

Zagreb je pao!

''Bend  je 'lomio' onako kako i inače 'lomi', dok je Knezović između pjesama izlazio na najistureniju točku pozornice…''
Kultura / Glazba | 19. 02. 2024. u 10:22 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zoster i Zagreb disali kao jedno, najromantičnija psihodelija ikada s dvosatnim delirijem, Mostar nema većeg benda. To su samo neki od napisa u hrvatskim medijima nakon koncerta Zostera u zagrebačkoj Tvornici kulture održanog proteklog petka.

Zoster je zagrebačkoj publici u kojoj je, kako mediji tvrde bilo posjetitelja iz cijele regije pa i iz nekih europskih zemalja, predstavio posljednji album 'Najgori' ali su na koncertu koji je trajao više od dva i pol sata svoje mjesto našli i drugi hitovi nastali iz pera i gitare Maria Knezovića.

Izvještaju s koncerta puni su riječi hvale za mostarski bend koji je publiku dovodio do delirija a, kako pišu kritičari, Zoster je zauzeo ''poziciju najboljeg koncertnog iznenađenja na početku ovogodišnje koncertne sezone u Zagrebu''.

''Bend  je 'lomio' onako kako i inače 'lomi', dok je Knezović između pjesama izlazio na najistureniju točku pozornice i gestama bez riječi odašiljao publici poruke zahvalnosti. Dakle, Zagreb je konačno 'pao' i dao podršku bosanskohercegovačkom bendu koji se u ovom trenutnu nameće kao bitan i relevantan'', piše Zoran Stajčić na portalu Ravno do dna.

Kritika na portalu Net kaže kako su ''dečki su stvoreni za velike bine''.

''Doduše, sve se to gradilo godinama, tako da se iskustvo i čuje i osjeti. Ovakva se noć u Zagrebu mora ponoviti!'', navodi se u tekstu na portalu Net.

Dio koncerta pogledajte u priloženom videu.

Video: ZOSTER live in Tvornica Kulture, 2024.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close