Pozvani ste

Za sve ljubitelje zvuka harmonike: Solistički koncert Ante Milića

Na programu će se naći djela sljedećih skladatelja: F. Couperina, D. Shostakovicha, V. Zolotaryova i A. Kusyakova.
Kultura / Glazba | 19. 06. 2024. u 11:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Solistički koncert Ante Milića

Solistički koncert na harmonici Ante Milića zakazan je za nedjelju 23. lipnja 2024. godine u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Galeriji kraljice Katarine Kosača s početkom u 19:30 sati u organizaciji HKD Napredak Glavna podružnica Mostar

Na programu će se naći djela sljedećih skladatelja: F. Couperina, D. Shostakovicha, V. Zolotaryova i A. Kusyakova.

Ante Milić je rođen 18. lipnja 2002. godine u Mostaru. Osnovnu glazbenu školu završio je u Muzičkoj školi I i II stupnja u Mostaru gdje je bio učenikom generacije.

Daljnje glazbeno obrazovanje nastavio je, također, u Muzičkoj školi I i II stupnja u Mostaru završivši srednju glazbenu školu, instrumentalni smjer harmonika, u klasi mr. Aleksandra Stojanovića s odličnim uspjehom.

Nakon toga upisuje Muzičku akademiju, smjer harmonika, u Istočnom Sarajevu. Trenutačno je apsolventom na Muzičkoj akademiji u Istočnom Sarajevu u klasi mr. Rade Radovića, redovitoga profesora.

Tijekom svoga glazbenoga školovanja nastupao je na mnogim međunarodnim natjecanjima i ostvarivao zapažene rezultate. Na zadnjem natjecateljskom nastupu na 14. Internacionalnom festivalu harmonike "AKORDEON ART plus" u Istočnom Sarajevu osvojio je prvu nagradu.

Kopirati
Drag cursor here to close