Vrijedna nagrada

Vokalna skupina Glazbene škole Ivana pl. Zajca Mostar osvojila Specijalnu nagradu na Federalnom natjecanju učenika i studenata glazbe

Na natjecanju je sudjelovalo preko 700 učenika i studenata iz 28 osnovnih, šest srednjih škola, te Muzičke akademije iz Sarajeva.
Kultura / Glazba | 24. 05. 2022. u 10:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Zenici je od 27.4. – 30.4.2022. godine održano XXIV. Federalno natjecanje učenika i studenata glazbe. Organizator otvorenog Federalnog natjecanja je Udruženje glazbenih i baletnih pedagoga Federacije Bosne i Hercegovine, u suradnji s Osnovnom i Srednjom muzičkom školom Zenica. Natjecanje se odvijalo u konkurenciji za Komorne ansamble i orkestre.

Na natjecanju je sudjelovalo preko 700 učenika i studenata iz 28 osnovnih, šest srednjih škola, te Muzičke akademije iz Sarajeva, a sudionike je ocjenjivao Stručni žiri sastavljen od najeminentnijih domaćih stručnjaka iz područja glazbe.

Foto: PR / Vokalna skupina Glazbene škole Ivana.pl. Zajca Mostar osvojila Specijalnu nagradu na Federalnom natjecanju učenika i studenata glazbe

Vokalna skupina Osnovne škole Ivana.pl. Zajca iz Mostara, pod vodstvom prof. Filipa Miloševića ostvarila je izuzetan uspjeh u svojoj kategoriji, donijevši svojoj školi i gradu Specijalnu nagradu (maksimalnih 100 bodova).  Naše natjecateljice su izvodeći zahtjevan program natjecanja pokazale iznimnu kvalitetu, te oduševile žiri i publiku. Plod je ovo marljivog rada učenica i njihovog profesora u ovoj školskoj godini.

''Uložen je veliki trud i sati vježbanja da bi se dostojno predstavila Glazbena škola Ivana pl. Zajca Mostar i naš grad na Federalnom natjecanju. Ponosna sam na vrijedne nagrade i čestitam svim učenicima profesorima i roditeljima. Nadam se da će i u buduće naši učenici donositi vrijedna priznanja našoj  školi'', rekla je ravnateljica škole Dubravka Zelenika Miličević.

Kopirati
Drag cursor here to close