Emocionalno iznenađenje

VIDEO | Zaprosio djevojku na koncertu Adele

Djevojka s povezom na očima nije imala pojma što se događa, niti što je njezin dečko planirao.
Kultura / Glazba | 15. 11. 2021. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Adele je u nedjelju navečer održala koncert u Los Angelesu nakon šestogodišnje stanke.

Pjevačica je tijekom koncertnog specijala izvela 10 pjesama koje su uključivale mješavinu starih hitova poput Hello i Rolling in the Deep, kao i neke nove pjesme s njenog nadolazećeg albuma, 30.

Adele se pojavila u glamuroznoj crnoj haljini sirena kroja, a otkrila je i da je to prvi koncert na kojem je njezin devetogodišnji sin Angelo.

"Ovo je prvi put da me moj sin ikad vidio kako nastupam", rekla je Adele kroz suze. "Apsolutna je čast mog života, dušo, imati te večeras ovdje. I izgledaš tako lijepo, tako zgodno i pametno."

Još jedno emocionalno iznenađenje uslijedilo je kada je Adele pomogla jednom muškarcu da zaprosi svoju djevojku na njenom koncertu.

Djevojka s povezom na očima nije imala pojma što se događa, niti što je njezin dečko planirao. Nakon što joj je skinuo povez s očiju i zaprosio je, upalila su se svjetla i na pozornici se pojavila Adele. Djevojka je ostala bez teksta, a snimka ova prosidbe brzo je postala hit na internetu.

"Ovo definitivno neće nikad zaboraviti", "Zaprošena je ispred najbolje pjevačice današnjice i glumaca s A liste", "Ovo je sjajno", "Ne mogu prestati plakati", "Ovo je nemoguće nadmašiti", samo su neki od komentara.

Kopirati
Drag cursor here to close