Svirka

Svemirko u Abraševiću

Koncert će se održati u subotu, 9.12., u OKC Abrašević, s početkom u 22 sata.
Kultura / Glazba | 08. 12. 2017. u 13:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR 

U subotu, 9.12. u OKC Abrašević, mostarku publiku očekuje nesvakidašnje glazbeno putovanje uz bend Svemirko.

“Ako tražite nešto posebno i drugačije, a opet vrlo radiofonično i prepoznatljivo, te prije svega novo, Svemirko je definitivno vrlo dobar izbor jer nudi sve to u svojem debi albumu “Vanilija”. Za razliku od nekih prvijenaca kod nas, ovdje je sve na svojem mjestu, od prpošnijeg početka do nešto zatvorenijeg kraja što samo govori da se radi o majstoru zanata koji nije utukao svoje vrijeme na prošlim projektima'', rekao je Siniša Miklaužić za Muzika.hr.

Svemirko je alias Marka Vukovića, glazbenika i producenta porijeklom iz Đakova s trenutnom adresom boravišta u Zagrebu. U prošlosti je izdavao pod raznim pseudonimima od kojih su vjerojatno najpoznatiji Kimekai i Nikonar, no ovdje se radi o nečem potpuno novom i drugačijem. Vuković je odlučio napraviti određenu količinu fantastičnih pjesama od kojih su neke završile u zbirci odnosno u formi debitantskog albuma nazvanog “Vanilija”.

Album je zbirka intenzivnih, zvučno-aromatičnih i plesnih emo-macho pop pjesama, novog derivata synthpop žanra koji je svojevremeno žario i palio među širim slušateljstvom zemalja koje nastanjuju narodi južnih Slavena. Žanr je to koji ponovo i sigurno zauzima svoje zasluženo mjesto na festivalskim pozornicama, u klubovima kao i u eteru radio postaja diljem svijeta.

Koncert će se održati u subotu, 9.12., u OKC Abrašević, s početkom u 22 sata. 

Cijena karte 5 KM

Kopirati
Drag cursor here to close