Spektakl u Kosači

Pop diva Aleksandra Radović za 3 tjedna stiže pred mostarsku publiku

Aleksandra Radović se u Kosaču vraća 26.5. nakon četiri godine i koncertom u Mostaru otvara svoju mini bosanskohercegovačku turneju.
Kultura / Glazba | 06. 05. 2022. u 10:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Do velikog koncerta pop dive Aleksandre Radović u Mostaru dijeli nas još samo tri tjedna, a zanimanje za ovo posebno glazbeno putovanje na koje će hercegovačku publiku povesti jedna od najpopularnijih pjevačica u cijeloj regiji je na samom vrhuncu!

Aleksandra Radović se u Kosaču vraća 26.5. nakon četiri godine i koncertom u Mostaru otvara svoju mini bosanskohercegovačku turneju.

Foto: PR / Pop diva Aleksandra Radović za 3 tjedna stiže pred mostarsku publiku

Pjevačica čije jedinstvene vokalne sposobnosti gotovo uvijek publiku ostavljaju bez daha, u susret mostarskom koncertu naglasila je da pjesme s aktualnog albuma ''Predvorje života'' premijerno izvodi uživo po prvi put u cijeloj Bosni i Hercegovini, jer zbog epidemije nije imala prilike održavati koncerte od 2018. godine.

''Pred hercegovačku publiku donosim pjesme s aktualnog  albuma 'Predvorje života' koje po prvi put izvodim uživo, a to su ''Ne hvala'', ''Živim bol'', ''Gde ćeš ovu noć'' i ostale koje su se jako lijepo zavrtjele od izlaska albuma.

''Stižem sa punom postavom svog benda i s novom koncertnom set listom, koja uključuje neke stare pjesme koje odavno nismo slušali, u kombinaciji s novim pjesmama koje do sada možda nisu bile na repertoaru. U Kosači sam uvijek imala divnu komunikaciju s publikom, i punu dvoranu i vjerujem da će tako biti i 26.05.'', istaknula je Aleksandra Radović pred mostarski koncert.

Foto: PR / Pop diva Aleksandra Radović za 3 tjedna stiže pred mostarsku publiku

Popularna pjevačica i kantautorica na svojim se koncertima uvijek maksimalno daje, što je hercegovačka publika uvijek izuzetno cijenila. Bez sumnje, Aleksandrin povratak u Kosaču nakon 4 godine bit će emotivno glazbeno iskustvo i za nju osobno, a posebno za mnogobrojne fanove koje ima u Hercegovini.

''Veoma se radujem susretu s mostarskom publikom. U Mostaru i generalno Bosni i Hercegovini imam mnogo dragih prijatelja i ljubitelja moje glazbe, a svaki susret s njima ispunjava moju dušu'', zaključuje Aleksandra za čije se koncerte u Kosači već tradicionalno traži karta više.

Ulaznice za Aleksandrin koncert u Hrvatskom domu H.S. Kosača u prodaji su, i se mogu kupiti na blagajni Kosače i u sustavu kupikartu.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close