Nikad više partijanera u Splitu

Počeo Ultra Europe Festival: Prve večeri oboren rekord broja posjetitelja

Nevjerojatna energija, prijateljstvo i ljubav prema glazbi povezala je posjetitelje iz više od 150 zemalja svijeta.
Kultura / Glazba | 08. 07. 2018. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Počelo je! Šesto izdanje festivala Ultra Europe otvoreno je sinoć na stadionu Poljud, a sudeći po prvim reakcijama desetaka tisuća obožavatelja, ovo će uistinu biti najbolje i najveće izdanje dosad.

Brojni posjetitelji počeli su pristizati već u ranim popodnevnim satima, a poljudskim se travnjakom nikada brže nisu zavijorile brojne svjetske zastave. Svojom produkcijom, veličinom i specijalnim efektima centralna pozornica je ponovno opravdala sva očekivanja, a prvi će dan ući u festivalsku povijest kao najposjećeniji ikad. Nevjerojatna energija, prijateljstvo i ljubav prema glazbi povezala je posjetitelje iz više od 150 zemalja svijeta, a večeras ih čeka novo slavlje na Poljudu.

Da je riječ o rekordnoj Ultri, potvrdio je hrvatski ministar turizma Gari Cappelli.

Nakon odlične atmosfere koja je vladala na prvoj večeri Ultre, večeras se očekuje još luđa zabava i još uzbudljiviji glazbeni repertoar. Program na Poljudu i danas započinje u 19 sati, a obilježit će ga nastupi The Chainsmokersa, dvojca koji je u protekloj godini zabilježio nevjerojatan svjetski uspjeh, potom Galantisa, Steve Angella i Hardwella.

RESISTANCE se sprema ugostiti domaću zvijezdu Peru Fullhousea, Marca Carolu i kralja Carla Coxa dok će na pozornici Arcadia Afterburner glazbu puštati MarLO, Cosmic Gate, Ben Nicky, Blastoyz te brojni drugi.

 

Kopirati
Drag cursor here to close