Problem dvorana

Otkazan koncert Željka Bebeka u Sarajevu zakazan za 27. studenog

Kultura / Glazba | 06. 11. 2015. u 21:59 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Producent koncerta i projekta ''Željko Bebek – 40 godina s vama'', kojim se uz simfonijski i tamburaški orkestar slavi jubilej popularnog pjevača, Tomislav Kašljević, otkazao je već najavljeni koncert u Sarajevu u dvorani "Mirza Delibašić", zakazan za 27. studenog.

''Poslije fantastična dva koncerta u Zagrebu i Beogradu, rasprodanih dvorana i prezadovoljne publike u dogovoru s Željkom Bebekom odlučio sam otkazati navedeni koncert u Skenderiji. Obojica smo se složili da za ovu glazbenu priču u kojoj sudjeluje preko 60 glazbenika dvorana "Mirza Delibašić" nije najbolje rješenje. Odlučili smo da koncert održimo u mnogo manjoj ali akustično prihvatljivijoj dvorani Bošnjačkog kulturnog centra (BKC) pa i po cijeni da održimo i više uzastopnih koncerata ako se pokaže interes. Nažalost, još nismo u mogućnosti potvrditi točne termine jer zbog promjena u rukovodećim strukturama BKC-a ne možemo dobiti definitivnu potvrdu datuma'' istaknuo je producent Tomislav Kašljević, naglasivši da to očekuje u narednim danima i da će putem medija datume odmah i objaviti.

Ulaznice kupljene za termin 27. studenog u Skenderiji važit će i za koncert u BKC-u i to bez ikakve doplate bez obzira na nove cijene. Isto tako, svi koji žele vratiti ulaznice mogu to uraditi na prodajnim mjestima gdje su i kupljene.

''Željko Bebek, već je nekoliko puta tijekom netom održanih koncerata u Zagrebu i Beogradu naglasio kako mu je upravo sarajevski koncert i druženje s publikom u rodnom gradu od posebne važnosti, a Sarajlije doista mogu očekivati koncerte koje će, ako je suditi po prva dva koncerta turneje u Zagrebu i Beogradu, još jako dugo pamtiti'', priopćio je organizator.

Kopirati
Drag cursor here to close