Marko Omazić

Livanjska zvijezda u usponu predstavila novi singl

"Želim svoje emocije, koje osjećam glazbi, prenijeti na druge. Živim za glazbu, volim glazbu i pjevat ću uvijek", istaknuo je Omazić.
Kultura / Glazba | 10. 11. 2021. u 12:11 Bljesak.info
MARKO OMAZIĆ - BROJ JEDAN

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Livnjak Marko Omazić javnosti je dobro poznat iz showa "RTL Zvijezde" gdje je svojim izvedbama očarao regiju.

Njegova izvedba hita Bijelog Dugmeta "Selma" obilježila je početke njegove karijere, za koju navodi, kako dobro napreduje.

U usponu 

"Imam dosta samostalnih nastupa tijekom godine u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj i jako sam zadovoljan", istaknuo je Omazić za Bljesak.info.

Od 2019. godine je član Martini benda s kojim najčešće svira na svadbama, ali i drugim prigodama.

Ipak, Omazić nije zanemario ni samostalnu karijeru pa je prije nekoliko dana objavio svoj novi singl u suradnji s Tonijem Pavićem.

Singl "Broj jedan" sniman je u Mostaru, a glazbenu produkciju potpisuje Gabrijel Prusina.

"Pjesma je napisana još 2018. godine i čuvao sam ju nedovršenu neko vrijeme. Onda sam pjesmu u dogovoru s Tonijem uspio završiti i došao na ideju da ju snimim i objavim", naglasio je.

Nova vrata 

Omazić navodi, kako inspiraciju pronalazi najčešće u svojoj sobi kada 'zaroni u dublji svijet'.

Društvene mreže njemu su, kao i brojnim drugim glazbenicima, otvorile nova vrata i dale odskočnu dasku za promoviranje glazbe.

Njegove obrade pjesama na Instagramu su pogledane nekoliko tisuća puta, a komentari pršte pohvalama.

"Društvene mreže mogu puno pomoći u promociji bilo kojeg posla pa tako i glazbe. Radim obrade poznatih pjesama i predstavljam ih publici. To mi pomaže da dođem do ljudi koji me ne poznaju i tom promocijom dogovorim neke druge, nove nastupe. A najbitnije od svega je da volim svirati i pjevati", naveo je Omazić za Bljesak.info.

Planovi za budućnost su brojni, a oni podrazumijevaju snimanje novih pjesama koje bi doprle do šire publike.

"Želim svoje emocije, koje osjećam glazbi, prenijeti na druge. Živim za glazbu, volim glazbu i pjevat ću uvijek", zaključila je mlada livanjska zvijezda.

Kopirati
Drag cursor here to close