Emotivna objava

Objavljena poruka kojom se Massimo posljednji put obratio publici

Tri dana prije smrti Massimo je snimio poruku za slušatelje jedne radijske emisije.
Kultura / Glazba | 02. 01. 2023. u 13:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije točno deset dana Hrvatsku, ali i zemlje u regiji šokirala je vijest o preranoj smrti talentiranog umjetnika i velikog glazbenika Massima Savića.

Massimo je preminuo u 61. godini života nešto više od mjesec dana nakon što je saznao da boluje od teške bolesti, prenosi Večernji.hr

Tri dana prije smrti Massimo je snimio poruku za slušatelje jedne radijske emisije.

"Dragi ljudi, nismo imali snage slušati, a onda niti podijeliti ovu emisiju Music Pub Zlatka Turkalja u kojoj se nalazi čestitka za Božić kojom se naš Massimo posljednji put obratio svojoj publici. Nemamo snage ni sada, ali radimo ono što znamo da bi on želio. Dio te poruke najdraži Max bi izdvojio i kao novogodišnju želju za sve vas i vaše najdraže.

'Uživajte u svakom trenutku koji vam donosi ovaj predivan život i dijelite sa svima dobro, dijelite sa svima razumijevanje'. Tvoje misli, tvoje riječi i tvoj Glas. Sve tvoje nam neizmjerno nedostaje", stoji na Massimovom službenom Facebook profilu.

Podsjetimo, da je Massimo preminuo objavile su njegova supruga Eni i kći Mirna. Prošli petak u zagrebačkom HNK održana je i komemoracija za Massima koji će sutra, 3. siječnja u Zadru u 11 sati biti ispraćen na posljednji počinak.

Komemoraciji su prisustvovali Zoran Predin, Vladimir Kočiš Zec, Husein Hasanefendić Hus, Mladen Max Juričić, Sanja Doležal, Alka Vuica, Ivana Vrdoljak Vanna, Marko Tolja, članice grupe Meritas i brojni drugi... Od Massima se oprostila i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek.

Kopirati
Drag cursor here to close