My gift

Mostarski kantautor i pjevač posvetio pjesmu majkama širom svijeta

Pjesma s njegovog novog albuma LUDUS je poklon svim majkama širom svijeta, kojima je ovim putem želio odati svoje poštovanje.
Kultura / Glazba | 10. 05. 2020. u 09:26 Bljesak.info
MAK KALEM - MY GIFT TO ALL MOTHERS (official music video)

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom praznika ''Majčin dan'' koji se obilježava 10. svibnja, Mak Kalem objavljuje spot za pjesmu ''My gift to all mothers''.

Pjesma s njegovog novog albuma LUDUS je poklon svim majkama širom svijeta, kojima je ovim putem želio odati svoje poštovanje.

Mak Kalem je kantautor i pjevač, rođen 1.1.1986 godine u Mostaru (BIH). Prvi album ''Sapere aude'' je izdao 2014 godine sa band-om Jester's Play.

Nakon svirki i promocije prvog albuma na festivalima u regiji, band je prestao sa radom. Mak nastavlja dalje i piše svoj drugi,odnosno prvi solo album.

Album je izdan 2019 godine pod nazivom ''Ludus''. Kao i prvi album, Ludus je snimljen u Zagrebu (LEMON PRODUCTION, NLO studio) travanj/svibanj 2019 godine. Producent albuma je Srđan Sekulović Skansi.

''Ludus'' čini osam pjesama,među kojima je i obrada pjesme Alekse Šantića ''Što te nema''. Mak je uradio prepjev nastojeći što prirodnije adaptirati pjesmu na engleski jezik.

Kopirati
Drag cursor here to close