Jubilej

Mostar Rock School vas poziva na peti programski koncert u 2021./2022. godini

Poslušajte domaće i strane hitove izvođača Spice Girls, Joey The Lips, Zabranjeno pušenje, Jinx, Elemental, AC/DC, The Killers, Jessie J, Alice in Chains, Atomsko Sklonište, Billy Talent i Smak.
Kultura / Glazba | 01. 06. 2022. u 13:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na petom, posljednjem programskom koncertu u 2021./2022. godini predstavit će se rekordnih 20 bendova s obradama i autorskim pjesmama, koje su pripremali u proteklom razdoblju od mjesec i pol dana.

Za posljednji programski koncert u jubilarnoj desetoj godini rada Rock škole, polaznici su vam pripremili posebna iznenađenja, i domaće i strane hitove izvođača Spice Girls, Joey The Lips, Zabranjeno pušenje, Jinx, Elemental, AC/DC, The Killers, Jessie J, Alice in Chains, Atomsko Sklonište, Billy Talent i Smak. Koncerti su na rasporedu u srijedu 01.06. i četvrtak 02.06., s početkom u 20 sati, u Klubu 27, u Muzičkom centru Pavarotti.

U subotu, 4. lipnja s početkom u 21h, u Klubu 27 (Muzički Centar Pavarotti), očekuje vas prezentacija programa Kreativne elektronske produkcije. Predstavit će vam se 10 elektronskih nastupa. Prezentacija sadrži širok spektar žanrova koji će se izvoditi čisto elektronski te u kombinaciji s vokalima ili s bendovima u punom sastavu.

Session band program mostarske Rock škole omogućava polaznicima da unaprijede vještine grupnog muziciranja, kreativnost i timski rad, kroz 40 dana vježbe. Po završetku svakog session ciklusa održavaju se koncerti koji su odlična prilika da mladi glazbenici predstave svoje umijeće i rad mostarskoj publici.

Bendovi s najboljim autorskim pjesmama osvajaju snimanje singla u DK Studiju Rock škole Mostar. Ovo je također prilika da se međusobno upoznaju, sklope prijateljstva i buduće glazbene suradnje.

“Dođite da podržite polaznike i polaznice Rock Škole Mostar na njihovom petom session koncertu u 2021./2022. školskoj godini. Bit će nam zadovoljstvo ugostiti vas u Klubu 27 (Muzički centar Pavarotti), 01. i 02.06. s početkom u 20 sati'', poručili su organizatori.

Ulaz na koncert je besplatan.

 

Kopirati
Drag cursor here to close