Za sve poštovatelje dobre glazbe

Mostar Rock School predstavlja treći od pet programskih koncerata

Programski koncerti prezentiraju rezultate Session bands programa u sklopu kojeg polaznici obrađuju i kreiraju muziku na zadanu temu i u zadanom vremenskom okviru.
Kultura / Glazba | 27. 02. 2018. u 09:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak 01.03.2018 u Muzičkom centru Pavarotti s početkom u 20:30 sati, Mostar Rock School predstavlja treći od pet programskih koncerata koje će održati u sklopu školske 2017/2018 godine.

Programski koncerti prezentiraju rezultate Session bands programa u sklopu kojeg polaznici obrađuju i kreiraju muziku na zadanu temu i u zadanom vremenskom okviru. Iz kruga u krug stvaraju se nove bend formacije koje rade na novim zadacima, tako da svaki programski koncert donosi nešto novo. U sklopu jedne godine, škola predstavi pet tematskih koncerata koji predstavljaju rad i program škole, a kroz Session bands program formira se preko 50 bend formacija i isto toliko autorskih uradaka, navodi se u priopćenju Mostar rock škole.

Pored obrada poznatih hitova iz 80-ih, bendovi su pripremali i autorska djela, a session bend sa najboljom autorskom pjesmom osvaja snimanje singla u DK studiju Rock škole Mostar tako da koncert ima i kompetitivni aspekt.

''Pripremili smo bogat program, a repertoar uključuje i neke vrlo zahtjevne kompozicije. Pozivamo sve poštovatelje dobre glazbe da nam se pridruže i da ovaj četvrtak rezerviraju za druženje uz zvuke 80-ih. Ukoliko ne želite propustiti početak koncerta, preporučujemo da na ovo putovanje kroz vrijeme krenete na vrijeme, jer koncert zaista počinje u 20:30 sati.  Za više informacija o školi, možete nas posjetiti virtualno na www.mostarrockschool.org ili uživo u prostoru MC Pavarotti gdje je škola i smještena'', navodi se u prioćenju.

Inače, Mostar Rock School podržava USAID-ov Program podrške marginaliziranim grupama i SIDA - Veleposlanstvo Švedske u Sarajevu.

Ulaz je slobodan.

Kopirati
Drag cursor here to close