Hard and heavy rock

Mostar: Bliži nam se koncert, tri benda za jednu cijenu

Kultura / Glazba | 27. 05. 2017. u 07:19 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U OKC 'Abrašević' u Mostaru će se održati koncert pod nazivom 'Hard and heavy rock night', a na kojem će nastupiti 'Mustang', Dražen Markotić Vega bend i 'Ultimatum'.

Koncert će biti održan 3.6. od 21 sat. Cijena ulaznice je 5 KM.

'Mustang' je hard rock bend osnovan u Mostaru krajem 2013. Bend je, zajedno sa 'Zosterom', svirao na dočeku 2014. godine u Mostaru. Iste godine snimaju prve demo snimke, koje su odlično primljene, kako među rock publikom, tako i glazbenim krugovima. U jesen 2015. kreću u studio, i snimaju album nazvan 'On with the Fight'.

Na koncertu u OKC 'Abrašević', bend će predstaviti novu postavu: Marin Bevanda (gitara), Boris Boras (bas), Josip Perić (bubnjevi) i Marija Bukovac (vokal), koja je privremena pjevačica benda.

Dražen Vega je novi bend Dražena Markotića, dugogodišnjeg frontmena splitske heavy metal skupine 'Vega'. Ideje za novi, nešto drukčiji materijal nastajale su godinama da bi se 2009. godine napokon počelo snimati i u studiju. Sve su pjesme snimljene u splitskom studiju 'Spalaton' i na hrvatskom i engleskom jeziku.

Bend svira gothic metal/rock, a članovi su Dražen Markotić (vokal), Misel Akdogu (bubnjevi), Eduard Kobešćak (gitara), Toni Brzović (bass).

'Ultimatum' je bend koji slavi 15 godina postojanja. Stvoren na neunistivom hard 'n' heavy rocku iz 80-tih. "Volimo reći za sebe da čvrsto hodamo putem svojih idola 'Osmog putnika', 'Divljih jagoda' i sl.' Iza sebe imaju dva studijska albuma, veći broj koncerata, od kojih su neke dijelili i s mnogim dobrim i vrhunskim bendovima.

Kopirati
Drag cursor here to close