Elvis se vraća još jednom

Kosača se pretvara u ''International hotel''

Glazbeni spektakl će se održati 15. svibnja u velikoj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače.
Kultura / Glazba | 15. 04. 2023. u 08:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon rasprodanog premijernog nastupa u coffee and music baru “Bass,” Elvis Presley Authentic Tribute dolazi u Kosaču!

Kao što su i obećali pred kraj svog prvoga nastupa prije nekih mjesec dana, ekipa jedinstvenog Authentic Band-a publiku će zabaviti, i sasvim sigurno oduševiti, glazbenim spektaklom koji će se održati 15. svibnja u velikoj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače.

Koncertni spektakl koji će se održati pod službenim sloganom „Are You Ready to Fly?“ bit će nešto što ne želite propustiti; postavi Authentic Band-a koju čine Josip Drinovac - vokal, Ivo Jurić - gitara i vokal, Ivan Zovko - klavijature, Josip Zovko - bass gitara i Tomislav Dugandžić - bubnjevi, priključuju se još Josip Joca Vukoja - gitara, Sead Derviškadić - saksofon i klarinet, te Benjamin Drijenčić - truba.

Fantastični trio back vokala koji čine Emil Bevanda, Antonija Batinić i Monika Josipović, dodat će posebnu notu akustičnom doživljaju, a sve će lijepo zaokružiti ekipa Biskupijskog zbora „Videmus“ koja broji čak dvadeset članova.

Kralj rocka bio je, a i ostao poznat osim po pjesmama i po svojim osebujnim plesnim pokretima – zato ni ovaj tribute ne može proći mirno, za što će se osim našega Elvisa pobrinuti i energična ekipa plesnoga studija „B Dance.“

Boris Čerkuč će preuzeti ulogu moderatora i tijekom večeri voditi publiku kroz ovaj poseban glazbeni događaj, a upotpunit će ga i profesionalna ekipa zadužena za rasvjetu, zvuk te foto i videoprodukciju.

Ova vrhunska mnogobrojna ekipa glazbenika sprema nam show za pamćenje koji će trajati dva i pol sata, tijekom kojeg će izvesti čak trideset i dvije pjesme Elvisa Presleya, među kojima će se naći nezaobilazni hitovi poput „Hound Dog,“ „Jailhouse Rock,“ „Suspicious Minds,“„Trouble“ (koja je vašoj spisateljici osobni favorit), „Can't Help Falling in Love,“ „Always on My Mind“ i ostali.

Vežite pojaseve; uskoro polijećemo!

Kopirati
Drag cursor here to close