Biti zdrava

Konstrakta otkrila kako je nastala pjesma "In Corpore Sano"

Otkrila je i da je pjesmu stihove pjesme zabilježila na mobitel te da često stvari koje joj padnu napamet snimi na mobitel i iskoristi u budućim pjesmama.
Kultura / Glazba | 10. 05. 2022. u 09:00 Bljesak.info
Konstrakta - In Corpore Sano - Serbia

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ana Đurić Konstrakta prošetala je poznatim tirkiznim tepihom koji je prepoznatljiv za doček izvođača na Euroviziji svake godine, a predstavnike država svake godine dočekaju novinari i neki od obožavatelja ovakvog natjecanja.

Konstrakta je tako dala izjave novinarima, a između ostalog pitali su ju je li istina da je pjesmu s kojom predstavlja Srbiju napisala šetajući psa.

''Da, tako je'', potvrdila je Konstrakta, a zatim su je upitali kako se zove njen pas.

''Roki. Mogli biste i vi probati. Lako je. Prošećite psa i možda i vi napišete pjesmu'', našalila se Konstrakta.

Otkrila je i da je pjesmu stihove pjesme zabilježila na mobitel te da često stvari koje joj padnu napamet snimi na mobitel i iskoristi u budućim pjesmama, prenosi Showbuzz.hr

Zanimljivost je i da je Konstrakta jedina predstavnica na Euroviziji koja nema engleske stihove u pjesmi, a rekla je kako je bez obzira na to pjesme slušana i lako pamtljiva te da ljudi najčešće zapamte dio ''Biti zdrava''.

Konstrakta je svojim izdanjem na tirkiznom tepihu mnoge podsjetila na Meghan Markle koju spominje na početku svoje pjesme "In Corpore Sano", u dijelu gdje se pita koja je tajna njezine zdrave kose.

Polufinalne večeri Eurovizije se približavaju pa će tako danas, utorak 10. svibnja, nastupiti predstavnica Hrvatske Mia Dimšić, a u četvrtak 12. svibnja Konstrakta.

Kopirati
Drag cursor here to close