Večeras

Koncert Mostar Rock School – ''slušamo novih 11 autorskih pjesama polaznika i polaznica i obrađujemo period 80-ih''

Session band ciklus, kojeg je ovaj koncert završni dio, okuplja učenike i učenice Rock Škole Mostar u privremene bendove
Kultura / Glazba | 07. 03. 2024. u 15:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar Rock School vas poziva na 3. Programski Session koncert, večeras, 07.03.2024. u 20:00. U velikoj sali OKC Abrašević 11 bendova predstavit će se sa svojim autorskim i cover pjesmama koje su pripremali u proteklom periodu.

''Naši vrijedni polaznici radili su 40 dana sa bend coachevima i predstavljaju se kroz 11 bendova, 11 autorskih pjesama i obradama nekih od najutjecajnijih izvođača 80-ih godina. Pored onog najvažnijeg, autorskog dijela koncerta, između ostalog slušamo Michaela Jacksona, Queen, Tinu Turner, ZZ top u aranžmanima naših učenika'', javljaju iz Škole.

Session band ciklus, kojeg je ovaj koncert završni dio, okuplja učenike i učenice Rock Škole Mostar u privremene bendove koji imaju zadatak da osmisle vlastitu autorsku pjesmu, obrade utjecajnu pjesmu iz perioda muzike kojeg istražuju i predstave to publici. Večeras je prilika da ih podržite na bini.

Video: Breaking the Chain - Session Band 3

Ulaz na koncert je besplatan.

Mostar Rock School trenutno podržavaju: Švedska Ambasada u BiH, Sida, Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u BiH, Grad Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close