Zdravlje na prvom mjestu

Kako je Madonna?

Pjevačica je zahvalila obožavateljima na podršci i podijelila svoje prve dojmove nakon buđenja u bolnici u izjavi koju je objavila na Instagramu u ponedjeljak, 10. srpnja.
Kultura / Glazba | 14. 07. 2023. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ikona pop glazbe, Madona je rekla da je na putu oporavka u svojoj prvoj poruci obožavateljima otkako je prošlog mjeseca hospitalizirana na odjelu intenzivne njege zbog bakterijske infekcije.

Pjevačica je zahvalila obožavateljima na podršci i podijelila svoje prve dojmove nakon buđenja u bolnici u izjavi koju je objavila na Instagramu u ponedjeljak, 10. srpnja. Objavila je i selfi s raspuštenom kosom gdje gleda ravno u kameru.

"Moja prva pomisao kad sam se probudila u bolnici bila su moja djeca. Moja druga misao bila je da ne želim razočarati nikoga ko je kupio karte za moju turneju. Nisam željela iznevjeriti ljude koji su neumorno radili sa mnom posljednjih nekoliko mjeseci na stvaranju mog showa. Nisam željela razočarati bilo koga" rekla je Madona.

Dodala je:

"Sada mi je u fokusu moje zdravlje i jačanje i uvjeravam vas da ću se vratiti vama čim budem mogla!"

Madonin menadžer, Gay Ossiri, rekao je 28. lipnja da je bila hospitalizirana zbog bakterijske infekcije, što je dovelo do "boravka" na Intenzivnoj njezi. Ossiri je rekao da se očekuje potpuni oporavak pjevačice.

Madona je morala "pauzirati sve obaveze", uključujući svoju nadolazeću turneju, nastup od 43 koncerta koji ističe njenu četiri desetljeća dugu karijeru, dodao je tada Ossiri.

Bakterijska infekcija se definira kao "bilo koja bolest ili stanje uzrokovano rastom bakterija ili otrovima", prema klinici Clevlend. Bakterijske infekcije mogu zahvatiti vašu kožu, gastrointestinalni trakt, pluća, srce, mozak ili bilo koji drugi dio vašeg tijela. Uobičajne vrste uključuju infekciju sinusa ili infekciju mokraćnih kanala, prenosi "Today".

Kopirati
Drag cursor here to close