Elvis Tribute Band

Još samo ovaj vikend dijeli nas od nezaboravnog spektakla u Kosači

Ovdje se radi o nečemu jedinstvenom, nečemu – nadamo se ponovljivom, nečemu drugačijem, i prije svega nečemu što dokazuje kako Rock and rollu nema kraja.
Kultura / Glazba | 13. 05. 2023. u 08:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od premijernog nastupa "Authentic Band-a" u music&coffe baru "Bass", koji je podsjećamo bio rasprodan, nisu prošla niti puna dva mjeseca – a na horizontu je show za pamćenje.

Svi koji su bili na premijernom nastupu Elvis Tribute Band-a 17. ožujka ove godine, dobro su upoznati s načinom na koji talentirani mladi glazbenici Josip Drinovac - vokal, Ivo Jurić - gitara i vokal, Ivan Zovko - klavijature, Josip Zovko - bass gitara i Tomislav Dugandžić – bubnjevi, prenose energiju i stvaraju atmosferu – a sada će to biti na jednom puno višem levelu; s mnogobrojnijom ekipom, dva i pol sata i trideset i dvije pjesme kralja rocka u izvedbi.

Nije ovo samo za ljubitelje prošlih vremena ili one koji su nostalgični za vremenom u kojemu nisu živjeli; ovdje se radi o nečemu jedinstvenom, nečemu – nadamo se ponovljivom, nečemu drugačijem, i prije svega nečemu što dokazuje kako Rock and rollu nema kraja.  

Stoga ne budite 'sumnjičavih umova' (eng. "Suspicious Minds" - dobra dosjetka, morate priznati) i požurite po svoje ulaznice u Hrvatski dom herceg Stjepana Kosače radnim danima od 13 do 18 sati i u Music & Coffee bar "Bass" tijekom cijeloga dana svakog dana.

Mi smo spremni za polijetanje – a vi?

Kopirati
Drag cursor here to close