Zdravlje je zakon! #ostajemo doma

Hercegovačkim bendovima nije dosadno: Imaju sjajne covere iz karantene

Mostarska grupa Sinergija objavila je ''Homemade cover'' pjesme ''Stranac u noći'' hrvatskog pjevača Massima.
Kultura / Glazba | 24. 04. 2020. u 21:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odvojenost i nemogućnost održavanja proba te nastupa nisu obeshrabrili hercegovačke glazbene bendove da ne nastave sa sviranjem i pjevanjem. Tako su odlučili zanimljivim coverima koje su snimili iz svoja četiri zida odlučili uljepšati svojim pratiteljima boravak kod kuće.

Mostarska grupa Sinergija objavila je ''Homemade cover'' pjesme ''Stranac u noći'' hrvatskog pjevača Massima.

''Red je da se i mi oglasimo iz samoizolacije! Ili smo ipak možda malo zakasnili, kako stvari stoje. Svejedno, uživajte u našim kućnim glazbenim vratolomijama'', poručili su iz grupe Sinergija.

Video: Sinergija - Stranac u noći (Quarantine HomeMade cover)

Još prije par dana s ovakvim trendom predstavili su se i članovi grupe Brig. Oni su publiku prvo počastili coverom vjerske pjesme Kraljice neba, a onda su iz svojih domova otpjevali Dalmatinovu ''Ditelina s četiri lista''.

''Malo smo se zabavili i iskoristili vrijeme u karanteni, te napravili cover jedne svima poznate, a nama jako drage pjesme kako bi vam nadamo se bar malo izmamili osmijeh na lice ili možda nekome popravili večer s ovim bezvremenskim hitom'', poručili su iz grupe Brig.

Video: Ditelina s četiri lista - Dalmatino (cover)

Hercegovačkim pjevačima, vjerujemo, nedostaju druženje i gaže, pa im želimo da što prije dobiju priliku ponovo zabaviti ekipe na koncertima, u klubovima i svadbenim salama.

Video: Kraljice neba (cover)
Video: Ožujsko pivo - "Zdravlje je zakon" 41 sec
Kopirati
Drag cursor here to close