Nova pjesma

Glazbom do promjena - Poslušajte Armagedon kiseljačkog OTG Crewa

Bh. stastav OTG Crew predstavio je novu pjesmu ‘Armagedon’.
Kultura / Glazba | 28. 02. 2018. u 19:18 Bljesak.info
Armagedon

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Raperi Središnje Bosne napokon su predstavili svoj, dugo očekivani, Armagedon.

''Tema je globalna - apokalipsa. Tiče se svjetske politike i ekonomije. U videu su korišteni snimci terorističkih napada u New Yorku, Baghdadu, Egiptu, Parizu, rata u Vietnamu, u BiH (Sarajevo), snimak aktiviranja prve sovjetske atomske bombe, te bacanja atomskih bombi na Hiroshimu i Nagasaki, bombardiranje Sirije. Također se nalaze isječci dokumentarnih emisija sa BBC-a i Discovery channela, govor Charlie Chaplina iz filma "Veliki diktator" iz 1940. godine, Vojna parada u Moskvi za Dan pobjede itd'', objasnio nam je Dražen Gujić, autor pjesme.

Autor pjesme ranije je za medije rekao da mu je osim ispoljavanja osobnih stavova cilj bio malo podići svijest publike na viši nivo. Možda dati mali doprinos za neke, eventualne, promjene na bolje jer one nam, kako je rekao, definitivno trebaju.

Inače, OTG Crew je posljednjih godina , pred očima šire javnosti doživio pravi procvat; od razigranih nota i duhovitih rima do nositelja društvenih promjena! "Armagedon" je, zaista, jedan kvalitetan početak nove ere OTG-a.

Kopirati
Drag cursor here to close