Impuls

Gdje je i što radi frontmen nekadašnjeg benda Knock out?

Kultura / Glazba | 19. 01. 2016. u 12:58 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanskohercegovački glazbenik Nermin Puškar, poznatiji kao Puško, posljednjih osam godina živi i radi u Sloveniji. Frontmen nekada popularne grupe 'Knock Out' ljetos je sa producentom Mahirom Sarihodžićem snimio dva nova singla, čime je otvorio novo poglavlje za album.

Ekipa MTV emisije 'Impuls' se sastala sa Nerminom u Ljubljani i snimila zanimljiv intervju, koji možete pogledati u srijedu u 21 sat na MTV kanalu.
Iako se ne pojavljuje često u javnosti, mnoge je to navelo da pomisle kako se Nermin povukao sa scene. Međutim, to je daleko od istine.

On se aktivno bavi onim što najbolje radi, a to je glazba. Marljivo je stvarao pjesme za druge izvođače, komponira, svira u bendu 'Dobr Joke', sa kojim često nastupa, a uspijeva pronaći i vremena za sebe i da polako pripremi novi materijal.

Kakvu emociju nosi iz perioda kada je bend 'Knock Out' bio veliki na regionalnoj sceni, koliko uživa u romantičnoj slovenačkoj prijestolnici koja ga još uvijek oduševi svojom ljepotom u kojoj i dalje pronađe dijelove grada koji ga natjeraju da uzme telefon i uslika ih?

Nermin će gledateljima 'Impulsa' ispričati i kako je došlo do suradnje sa Tonijem Cetinskim na pjesmi 'Sigurni' i kako je to uticalo na dalji tok njegove karijere. Saznat ćete zašto se još uvijek nije usudio da stvara na slovenačkom jeziku, koji je album posljednji preslušao i s kojim kolegama glazbenicima bi volio surađivati u budućnosti.

Pogledajte emisiju 'Impuls' na MTV kanalu u srijedu u 21 sat i razgovor sa Nerminom Puškarom, i saznajte novosti i iz svijeta glazbe, šoubiza i stanje na listi MTV Domaćica. Reprize emisije su četvrtkom u 22:40 sati, petkom 19 sati, subotom u 12:10 sati i nedjeljom u 17:30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close