Moj izbor

Poslušajte - Frenkie snimio pjesmu o odlasku mladih iz BiH

Ova inovativna suradnja proizvela je emotivnu i snažnu pjesmu koja poziva na razmišljanje o izazovima s kojima se suočava mlada generacija.
Kultura / Glazba | 10. 11. 2023. u 20:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bh. reper Frenkie surađivao je s PRONI Centrom za omladinski razvoj, Udruženjem građana Nešto više i Europskom unijom u Bosni i Hercegovini na snimanju pjesme “Moj izbor”, koja istražuje temu odlaska mladih iz Bosne i Hercegovine.

Ova inovativna suradnja proizvela je emotivnu i snažnu pjesmu koja poziva na razmišljanje o izazovima s kojima se suočava mlada generacija.

Frenkie, dugogodišnji borac za prava mladih, izrazio je svoju angažiranost i podršku ovoj temi kroz umjetnost. Njegove riječi, prožete autentičnošću i iskrenošću, dočaravaju kompleksnost odluke o odlasku mladih iz zemlje te izazove s kojima se suočavaju.

PRONI Centar za omladinski razvoj i Udruženje građana Nešto više, koji već godinama rade na unapređenju kvaliteta života mladih u Bosni i Hercegovini, prepoznaju važnost umjetnosti u pokretanju društvenih razgovora. 

Pjesma je nastala u okviru projekta “Program zadržavanja mladih u BiH – Opšta mobilizacija” koji provodi Udruženje građana Nešto više u suradnji s PRONI Centrom za omladinski razvoj, a financira Europska unija. Pjesma je dostupna na društvenim mrežama PRONI Centra za omladinski razvoj i njihovom YouTube kanalu.

Video: Frenkie - Moj Izbor (Official Video) / Opšta Mobilizacija



Kopirati
Drag cursor here to close