Pobjeda

EXIT u Novom Sadu od 8. do 11. srpnja

Organizator Exita učinit će sve da posjetitelji festivala budu cijepljeni u Srbiji.
Kultura / Glazba | 21. 04. 2021. u 08:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najvećih glazbenih festivala u Europi i svijetu - EXIT bit će održan, kako je planirano, od 8. do 11. srpnja na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi, priopćili su organizatori.

Testovi

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da će održavanje Exita biti simbol pobjede Srbije nad pandemijom virusa korona i da je ovaj festival od ogromnog značaja za turizam i promociju zemlje.

Organizatori navode da je Vučević objasnio da će ulaz na festival biti omogućen svima koji su cijepljeni i onima koji su preboljeli COVID-19.

''Svim ostalim posetiteljima iz zemlje i svijeta bit će omogućen brzi antigenski test po veoma povoljnim cijenama, u posebno organiziranoj zoni u neposrednoj blizini festivalskih kapija'', rekao je Vučević.

Svi detalji u vezi sa ulaskom na festival bit će na vrijeme objavljeni na službenoj stranici Exita u skladu sa budućim aktualnim mjerama koje će propisati Vlada Srbije.

Dušan Kovačević, osnivač i direktor Exita, rekao je da su svi u timu izuzetno uzbuđeni zbog mogućnosti da sa publikom iz cijelog svijeta na omiljenoj Tvrđavi slave dva desetljeća festivala.

Video: EXIT 20th anniversary 2021 | CELEBRATE LIFE together!

Bit će omogućeno cijepljenje

''Zapravo, tom viješću slavimo život. Uzevši u obzir sve teškoće kojima smo bili izloženi prethodnih godinu dana, već sada osećamo da će veliki prasak pozitivne energije otvoriti potpuno nove dimenzije festivalskog iskustva i obelježiti ovogodišnji Egzit kao jedan od najposebnijih'', naveo je Kovačević.

Prema njegovim riječima, organizator Exita učinit će sve da posjetitelji festivala budu cijepljeni u Srbiji.

''Mi ćemo svim našim posetiteljima koji to žele omogućiti da se prijave za cijepljenje u Srbiji, a više informacija o tome objavit ćemo uskoro'', rekao je Kovačević, navodi se u priopćenju Exit tima.

Sudjelovanje na jubilarnom Egzitu potvrdile su i neke od vodećih svjetskih glazbenih zvijezda, kao što su David Guetta, Snake, Tyga, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy i mnogi drugi.

 

Kopirati
Drag cursor here to close