Josip Palameta i Gogi

Dva odlična vokala udružili snage: Poslušajte duet ''Tebi''

Tekst za pjesmu ''Tebi'' je napisao Josip Palameta, a glazbu je radio zajedno s Tomom Presečkim koji je zaslužan i za aranžman te produkciju ovog singla.
Kultura / Glazba | 12. 06. 2023. u 14:40 Bljesak.info
Josip Palameta & Gogi - Tebi

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dva velika prijatelja i odlična vokala, Josip Palameta i Goran Orešković – Gogi, udružili su snage i snimili duet, pjesmu ''Tebi''.

Gažerske suradnje posljednjih nekoliko godina rezultirale su kreativom i upravo je pjesma ''Tebi'' najbolji pečat njihovog prijateljstva, piše Jutarnji.

Iako su prijatelji već dugi niz godina, prvo ozbiljnije spominjanje glazbene suradnje Josipa i Gogija dogodilo se u periodu kad su bili cimeri i snimali A stranu u Zagrebu. Čekali su pravu pjesmu, napisali ju, uglazbili i sada ju poklanjaju svima da ju poslušaju!

Nik Rozić i Ivan Martinović su sa svojom ekipom osmislili scenarij za jednu prelijepu priču o žaru emocija kroz fizičku prolaznost.

Tekst za pjesmu ''Tebi'' je napisao Josip Palameta, a glazbu je radio zajedno s Tomom Presečkim koji je zaslužan i za aranžman te produkciju ovog singla.

''Tomo, Gogi i ja smo se jako brzo složili oko toga da upravo ova pjesma postane duet. Ponukani pjesmama na kojima smo odrasli, a koje su radili neki od nasih starijih kolega/mentora, htjeli smo kroz ovaj singl dobiti osjećaj live sviranja i pjevanja te tako pokušati održati ljepotu muziciranja u ovim vremenima hiperprodukcije. Mi to tako volimo i mislimo da je cijela priča lijepo ukomponirana, onako iskreno, od srca. Pjesma se zove 'Tebi' jer u ljubavi nema persiranja, a mi je pjevamo svima vama'' – rekao je Josip Palameta.

Kopirati
Drag cursor here to close