Primer Regimen + Lopoč

Četvrtak je u Mostaru rezerviran za punk

Balkan Eksces to zna i zato nam večeras servira specijalni hardcore punk napitak smućkan od otpadnih voda Bogote i Mostara.
Kultura / Glazba | 13. 07. 2023. u 17:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljeto se vratilo u svoj svojoj moći, asfalt se topi, tijela se znoje i smrde, noću se teško spava - to je savršena atmosfera za prljavi punk!

Balkan Eksces to zna i zato nam večeras servira specijalni hardcore punk napitak smućkan od otpadnih voda Bogote i Mostara.

Evo o čemu se radi:

PRIMER REGIMEN // hardcore punk // Bogota

Primer Regimen je četvorka iz Bogote (Kolumbija) koja prži sirovi hardcore punk uvaljan u post-punk atmosferu od početka do kraja. Trenutno su jedno od najvažnijih imena južno-američke punk scene!

Sa probama su počeli 2016. godine. Već iduće godine objavljuju svoje prvo izdanje 'No futuro, No solucion', a zatim i album 'Ultimo Testamento', te naposljetku EP izdanje '1983' iz prošle godine.

Osim EP-a, prošle godine su također bili na europskoj turneju ali dosta kraćoj i nisu uspjeli svratiti do Balkana pa ove godine ispravljaju nepravdu!

Očekujte bučan, hrapav ali i strašno usviran koncert!

LOPOČ // noise punk // Mostar

Za Lopoč neki znaju, a neki ne pa da ih opet predstavimo.

"To je ekipa skupljena sa dna poluprazne kace učmale mostarske kaljuže nazvane prikladno 'mostarski underground'. Da je pijani i potentni Aleksa Šantić uspio napraviti četiri komada djeteta jednoj od mostarskih curica u ranim tinejdžerskim godinama - izrodila bi se ova četiri kreštavca", tvrde organizatori.

Uglavnom, Lopoč je neka vrsta Frankensteinovog čudovišta koje sasvim solidno funkcionira. Sviraju brz, kratak i sladak noise punk sa elementima hardcorea i poezije.

Šuška se da im je ovaj koncert ujedno i promocija prvog albuma 'Saumlja'.

"Posljednjih godinu dana, a možda i duže, svi Balkan Eksces eventi su bili besplatni, no ovog puta financiranje koncerta ovisi o vama. Zato vas ovako jadni i kukavni molimo da dođete na koncert, platite kartu i tako direktno utječete na budućnost Balkan Eksces događaja", poručuju iz B.E. tima

Dizajn potpisuje Boris Pehar.

Koncert će se održati u dvorištu OKC Abraševića. Događaj počinje sa slušaonicom u 19h, a koncert starta u 21h. Ulaz se naplaćuje 7 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close