Drop of Comfort Sessions

Bila bi s tobom zatvorena u karanteni do kraja života samo da mi ovako pjevaš!

Pocket palma predstavlja "Drop of Comfort Sessions" - audioviuzalnu utjehu u doba izolacije
Kultura / Glazba | 05. 05. 2020. u 11:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Video: Sjećanja - pocket palma - Drop of Comfort Sessions

Fotograf i snimatelj Benjamin Strike i Luka Vidović - glazbenik iz synthwave dua pocket palma u izolaciji su započeli novi audiovizualni projekt Drop of Comfort Sessions.

Kroz ovaj kanal Benjamin i Luka nekoliko puta tjedno su svima u ovoj čudnjikavoj situaciji u gradu, državi i svijetu pružali kapljicu utjehe putem glazbenih sessiona.
 
Cijelu ovu priču otvorili su izvođenjem pjesme sjećanja pocket palme. Već je u prvom videu vidljiva toplina kojom odišu i vizualna i audio dimenzija – puno toplih boja u kućnoj atmosferi s umirujućim zvukom kiše u pozadini i Lukinim moćnim, ali i nježnim, utješnim vokalom.

Foto: Benjamin Strike / Luka Vidović

Nakon sjećanja uslijedilo je još 12 videa, čime su dečki odlučili završiti svojevrsnu prvu etapu ovog projekta i izbaciti ju i na digitalne servise.

Osim dvije pjesme pocket palme, odrađene su obrade mnogih stranih hitova kao što su Madonnin Frozen i Wish You Were Here Pink Floyda, ali i obrade domaćih i regionalnih autora kao što su J.R. August, Nika Turković, Fantom, Bitipatibi i Boris Štok.

Sve izvedbe možete naći na sljedećoj playlisti na YouTubeu, a albume u digitalnom obliku možete preuzeti putem Deezera, Apple Music te drugih digitalnih servisa.

Video: Never Let Me Go (Florence + The Machine cover) - pocket palma - Drop of Comfort Sessions
Odlične reakcije ispod videa od slušateljica i gledateljica
Kopirati
Drag cursor here to close