Glazbeni uradak

Amel Ćurić objavio spot za pjesmu ''Moje zauvijek''

''Dugo smo pripremali cijeli projekt i željeli smo publici pokloniti kvalitetnu pjesmu koja tijekom cijelog slušanja i gledanja pruža jedan umjetnički dojam, u kojem će sve vrijeme uživati''
Kultura / Glazba | 24. 12. 2020. u 18:22 Bljesak.info
Amel Ćurić - Moje Zauvijek

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Amel Ćurić objavio je novu pjesmu ''Moje zauvijek'' koja je već na prvo slušanje, ali i gledanje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ono što novi hit čini posebnim jeste spot koji ne viđamo svakodnevno na našim prostorima, navodi se u PR priopćenju.

''Dugo smo pripremali cijeli projekt i željeli smo publici pokloniti kvalitetnu pjesmu koja tijekom cijelog slušanja i gledanja pruža jedan umjetnički dojam, u kojem će sve vrijeme uživati. Autor pjesme je Amil Lojo, a redatelj spota je Arnej Misirlić, sa kojima sam i ranije uspješno surađivao. Mi se već dobro poznajemo i na prvo slušanje smo znali da će ova cijela priča biti posebna, a Arnej je zaista sjajno predstavio pjesmu kroz umjetnički spot'', rekao je Amel.

Amel je marljivo radio u studiju tijekom razdoblja izolacije i u potpunosti se posvetio novom projektu koji je rezultirao novim hitom. Spot za pjesmu sniman je na nekoliko lokacija u Bosni i Hercegovin. Posebnu umjetničku notu spotu dala je plesačica modernog baleta, prelijepa Tamara Đaković, koja u svojoj karijeri ima osvojenih 12. državnih prvenstava BiH, i 3.mjesto na svjetskom prvenstvu Show dance-a. Ova Banjalučanka prvi put sudjeluje u snimanju nekog video spota, a kako je otkrila, oduševljena je spotom i nada se da će u budućnosti imati priliku ponovo surađivati s Amelom i kompletnom ekipom.

 

''Zaista sam ponosan na cijeli tim koji je radio na ovoj pjesmi i spotu i iskreno se nadam da će se publici dopasti. Oni koji su čuli pjesmu, kažu da je ovo jedna od mojih najboljih pjesama, a ja slobodno mogu reći da mi je ovo jedna od najdražih pjesama i da sam uživao radeći na ovom projektu'', rekao je autor pjesme Amil Lojo.

Amel uskoro priprema i nešto novo za publiku i kako kaže, nada se da će uskoro imati priliku ponovo se družiti sa publikom na koncertima i svirkama uživo.

Kopirati
Drag cursor here to close