Lele

Adi Šoše u veselom, ljetnom izdanju pred nastup u Slogi

Radi se o bržoj ljetnoj pjesmi za koju je video spot radio Jasmin Pivić. Muziku i aranžman potpisuje Amil Lojo, dok je tekst napisala Dženita Halilović.
Kultura / Glazba | 14. 05. 2024. u 20:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Adi Šoše je u suradnji s izdavačkom kućom "AL Music" objavio četvrti single ove godine pod nazivom "Lele". Radi se o bržoj ljetnoj pjesmi za koju je video spot radio Jasmin Pivić. Muziku i aranžman potpisuje Amil Lojo, dok je tekst napisala Dženita Halilović.

Video: Adi Šoše - Lele (Official Video)

"Amil i ja smo imali namjeru da izbacimo kompletan album početkom ljeta, no ipak smo se na kraju odlučili da izbacujemo single po single kako bi svaka pjesma dobila bar svojih 5 minuta. 'Lele' ćemo i po prvi put odsvirati u SLogi u petak 17.5 gdje očekujemo sjajan provod. Još samo malo karata je ostalo tako da što prije rezervirajte karte", izjavio je Adi Šoše koji je trenutno jedan od najtraženijih pjevač mlađe generacije u regiji.

"Na ljeto ćemo svirati uglavnom po Dalmaciji i Crnoj Gori, ali vidimo se i na koncertima u Međugorju, Neumu, Stocu, Ilidži, Mostaru, Travniku, Bihaću i Visokom", rekao je producent Amil Lojo koji ujedno i nastupa zajedno s Adijem, a i brine kako bi sve zvučalo kako treba.

Kopirati
Drag cursor here to close