Osvrt

Mostar: Rock i heavy metal izdanje u Abraševiću

Publika je pjevala uz hitove 'Osvajača' (gitarist Dragan Urošević bio je član originalne postave 'Osvajača' i autor mnogih bendovskih skladbi), 'Smaka', 'Metallice', Iron Maidena, 'Scorpionsa', Neil Younga...
Kultura / Glazba | 23. 06. 2019. u 20:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U OKC 'Abrašević' mostarska publika imala je priliku uživati u pravoj rock poslastici.

Koncert je otvorio domaćoj publici već dobro poznati 'Mustang', bend koji se velikom brzinom probija na regionalnoj glazbenoj sceni. Predstavili su se vatrenim izvedbama autorskih skladbi sa prvog albuma 'On with the Fight' (One Records, 2016.), a svoj nastup zatvorili su s nekoliko obrada rock standarda.

Nakon 'Mustanga' na scenu je stupio poznati kragujevački bend 'Epilog'. Žestokom dvosatnom svirkom publici su predstavili pjesme sa debitantskog albuma 'Nova Tempore' (Take It Or Leave It Records, 2016.), kao i obrade domaćih i stranih rock standarda.

Publika je pjevala uz hitove 'Osvajača' (gitarist Dragan Urošević bio je član originalne postave 'Osvajača' i autor mnogih bendovskih skladbi), 'Smaka', 'Metallice', Iron Maidena, 'Scorpionsa', Neil Younga... Nakon Mostara, 'Epilog' je nastavlio sa koncertima po regiji.

Oba benda inače rade na novom albumu, tako da se može očekivati još kvalitetne glazbe i koncertnih aktivnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close