17. izdanje

Mostar: Odlično muziciranje prve noći blues i rock festa

Večer je nastavljena odličnim svirkama benda MORS Rumors iz Mostara, te Tomislav Goluban benda iz Hrvatske.
Kultura / Glazba | 21. 07. 2019. u 07:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muzički centar 'Pavarotti' otvorio je vrata za 17. izdanje Mostar blues i rock festival. Veliki broj posjetitelja uživao je u muziciranju glazbenika koji su stigli iz Sjedinjenih Američkih država, Hrvatske, Švedske, a svoje umijeće pokazale su i domaće snage.

Keegan McInroe iz SAD je bio prvi izvođač koji je zagrijao publiku. Nakon njega uslijedila je ceremonija otvaranja gdje su se kratko obratili i podsjetili na povijest festivala, direktor Muzičkog centra 'Pavarotti' Elvedin Nezirović, uime Grada Mostara obratio se načelnik Odjela društvenih djelatnosti Božo Ćorić, te uime veleposlanstva SAD u BiH Reid Macdonald.

Foto: Bljesak.info / Detalj s nastupa MORS rumorsa

Večer je nastavljena odličnim svirkama benda MORS Rumors iz Mostara, te Tomislav Goluban benda iz Hrvatske. Kao zvijezda večeri nastupio je Paulo Medonca iz Švedske sa bendom.

Foto: Bljesak.info / Detalj s nastupa MORS rumorsa

U nedjelju navečer posjetitelje očekuju bendovi 'dr Project point blank' iz Srbije, 'Prismojeni profesorji bluesa' iz Slovenije, te Doyle brmhall II iz SAD-a. Cijena ulaznice je 20 KM.

Inače, kako su organizatori naveli, Doyle Bramhall je član benda Erica Claptona, dok se na scenu mostarskog festivala vraćaju gosti iz Srbije koji su nastupili na prvom izdanju tadašnjeg Mostar blues festivala.

Foto: Bljesak.info / Detalj s nastupa Tomislav Goluban benda
Kopirati
Drag cursor here to close