Dostupno još malo ulaznica po najnižim cijenama

Veliko zanimanje za predstavu Đurologija u Herceg etno selu u Međugorju

''Đurologija'' je, naime, u dosadašnje 4 godine postojanja, igrana više od 570 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetitelja, a još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku.
Kultura / Flash | 16. 08. 2022. u 12:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik Branko Đurić Đuro stiže sa svojom 90-minutnom predstavom ''Đurologija'' u četvrtak, 25. kolovoza od 21 sat u amfiteatar Herceg etno sela u Međugorje.

Zanimanje za ovu najgledaniju predstavu u regiji je veliko, pa je kontingent tzv. early bird ulaznica po najnižim cijenama- 15 KM regular i 20 KM (VIP) gotovo rasprodan i dostupan je još mali broj na info pultu Mepas Mall-a, blagajni Herceg etno sela u Međugorju i online putem kupikartu.ba

Nakon što se rasproda ovaj kontingent, u prodaji će biti dostupne ulaznice po cijenama 20 KM regular i 25 KM VIP, priopćili su organizatori.

''Đurologija'' je, naime, u dosadašnje 4 godine postojanja, igrana više od 570 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetitelja, a još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku.

Svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima ''Top lista nadrealista'' i ''Audicija'', Branko Đurić Đuro kroz ''Đurologiju'' doista pruža ono najbolje od sebe.

Svojevrsni (anti)stand up show ''Đurologija'', kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

Kopirati
Drag cursor here to close