JU Kulturni centar Mostar Sjever

Večer stand up komedije - One man show - Normala

''Vrijeme je za večer smijeha do suza''.
Kultura / Flash | 30. 05. 2022. u 12:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nakon niza kulturnih sadržaja, manifestacija, aktivnosti i programa, veliko nam je zadovoljstvo najaviti još jednu aktivnost u našem Kulturnom centru Mostar Sjever – ''Večer stand up komedije'' pod nazivom ''One man show – Normala'' komičara Omera Hodžića''.

''Vrijeme je za večer smijeha do suza, u što uopće ne sumnjamo, s obzirom da imamo priliku ugostiti fantastičnog stand up komičara Omera Hodžića, koji je sa 29 godina života zabilježio već preko 700 nastupa širom Balkana i Europe. Njegove emisije snimali su i TV1, Comedy Central te brojni drugi'', ističu organizatori.

''Bio je autor i voditelj prve BH. političko-društvene satirične TV emisije ''Monty Dayton Show'', a njegovi nastupi su provokativni, brutalno iskreni, neki kažu i smiješni''.

''Omerov cjelovečernji show ''Normala'' je skupina njegovih najboljih materijala nastalih proteklih godina, a bavi se društveno bitnim temama, kritikom društva i vlastitim opservacijama društva''.

Show se ne preporučuje mlađima od 16 godina, a nadamo se kako će publika uživati u ''večeri stand up komedije'' koju organiziramo besplatno kao poklon građanima i posjetiteljima, poručili su iz JU Kulturni centar Mostar Sjever.

Kopirati
Drag cursor here to close