drugi po redu

Otvoren Božićni sajam u Tomislavgradu

Kultura / Flash | 29. 12. 2016. u 14:22 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pod pokroviteljstvom općine Tomislavgrad, a u organizaciji Službe za gospodarstvo, inspekciju i zajedničke poslove, u Hotelu "Tomislav" u Tomislavgradu u četvrtak je otvoren drugi po redu Božićni sajam.

Sajam su uz prigodne riječi otvorili općinski načelnik Ivan Vukadin i predsjednik Općinskog vijeća Tomislavgrad Luka Krstanović.

Na Sajmu je svoje proizvode predstavilo tridesetak izlagača iz Tomislavgrada, Livna i Kupresa, a snježno nevrijeme spriječilo je dolazak većeg broja najavljenih izlagača.

Posjetitelji Sajma mogli su kušati autohtone ovčje, kozje i kravlje sireve, razne proizvode i likere od meda, kupinovo vino, te likere i vino od aronije.

Obiteljski gospodarstvenici predstavili su i razne kreme od meda i propolisa, meleme, ljekovite trave, kao i rukotvorine.

Na svečanosti otvaranja upriličen je bogat kulturno-umjetnički program u kojem su sudjelovale Tomislavgradske mažoretkinje, Klapa sv. Jeronima iz Šujice te duvanjske gangašice.

U okviru Božićnog sajma održat će se i tombola, koju organizira tomislavgradska Frama, a sav prihod o tombole bit će doniran u humanitarne svrhe.

Kopirati
Drag cursor here to close