Merhamet Jablanica

Lulić: Nastojimo da nitko ne ostane gladan na području Jablanice

Izaslanstvo Merhameta se zahvalilo rukovodstvu općine na dosadašnjoj suradnji i pomoći Osnovnom odboru “Merhameta” Jablanica i njegovoj javnoj kuhinji.
Kultura / Flash | 01. 07. 2021. u 11:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: merhamet / Šabanović i Muratović zadovoljni radom Merhameta u Jablanici 

Načelnik Općine Jablanica Damir Šabanović i predsjedavajući Općinskog vijeća Jablanica Emir Muratović primili su izaslanstvo HO “Merhamet” MDD. U izaslanstvu, koje je predvodio predsjednik ove humanitarne organizacije Kenan Vrbanjac, bili su i direktor Regionalnog odbora “Merhameta” Mostar Adnin Hasić te tajnik Osnovnog odbora “Merhameta” Jablanica Aldin Lulić.

Izaslanstvo Merhameta se zahvalilo rukovodstvu općine na dosadašnjoj suradnji i pomoći  Osnovnom odboru “Merhameta” Jablanica i njegovoj javnoj kuhinji.

Predsjednik HO “Merhamet” MDD Kenan Vrbanjac je izrazio zadovoljstvo zbog dobre suradnje Općine Jablanica i “Merhameta”.

''Merhamet” želi biti partner svim općinskim načelnicima te pomoći lokalnim zajednicama da se lakše nose sa socijalnim problemima u svojim sredinama. “Merhamet u Jablanici i njegov tajnik Aldin Lulić su ponos cijelog “Merhameta” i imaju našu punu podršku'', kazao je Vrbanjac.

Direktor Regionalnog odbora “Merhameta” Mostar Adnin Hasić se zahvalio općinskom načelniku na podršci “Merhametu” Jablanica.

''Želimo da gradimo partnerski odnos s lokalnim zajednicama kako bismo zajednički radili na popravljanju socijalne slike u svim općinama'', kazao je Hasić.

Tajnik Osnovnog odbora “Merhameta” Jablanica Aldin Lulić je upoznao načelnika Šabanovića i predsjedavajućeg Općinskog vijeća Muratovića s aktivnostima i planovima “Merhameta” u ovom gradu.

''Nastojimo da nitko ne ostane gladan na području Jablanice i to uspijevamo zahvaljujući podršci Općine Jablanica i sjedišta HO “Merhamet” MDD'', kazao je Lulić.

Općinski načelnik i Predsjedavajući Općinskog vijeća su istaknuli da su veoma zadovoljni radom “Merhameta” u Jablanici, izrazili zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i istaknuli očekivanja da suradnja i u budućnosti može ići samo uzlaznom linijom.

Kopirati
Drag cursor here to close